What is the role Programmable logic controller in industrial control?

تم إضافة السؤال من قبل Josiah Okorie , Instrument Field Engineer , Maire Tecnimont
تاريخ النشر: 2015/08/22
eslam sabry ata
من قبل eslam sabry ata , مشرف الشحن والاستلامات , العيونى للاستثمار والمقاولات

Traffic control Hua responsible for moving and transfer path all vehicles carrying goods to customers or stores or projects