How analog voltages are handled in Programmable logic controller(PLC) ?

تم إضافة السؤال من قبل Arpit Kumar , Sr. Engineer , DENSO HARYANA PVT LTD
تاريخ النشر: 2015/07/10
NareshKumar Khatri
من قبل NareshKumar Khatri , Systems Engineer , Smart Vision for Information Systems

PLCs have their own Analog Panel  which take Analog input and then convert them to digital.

Aravinda Aravinda
من قبل Aravinda Aravinda , Electrical Engineer , Melwire rolling (PVT)LTD

used analog card and transducer.