A new company cannot issue shares- (a) at par (b) at discount (c) at premium (d) none of the above?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/20
lynn feghali
من قبل lynn feghali , Production coordinator , freelancer

a new company cannot issue shares at discount (c)

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

at discounted price, option is the answer. Thanks.

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Only one taker...............