We have three angles and no more side that what is the formula used (land survey question)?

تم إضافة السؤال من قبل sajjad ali , Senior Surveyor , Dorat Al-Mudhah General Contracting Company.
تاريخ النشر: 2015/08/20
تحرير احمد ابراهيم al-juburi
من قبل تحرير احمد ابراهيم al-juburi , مدير الوحدة الهندسية , المعهد التقني الحويجة

A / SIN A = B / SIN B = C / SIN CWhere the sides of the triangle A- B- C