What is the most appropriate setting for teaching children with special needs?

تم إضافة السؤال من قبل rabia faisal , Principal , Hamza foundation academy for the deaf
تاريخ النشر: 2015/08/19
mohammed فتحى عبد القادر عثمان
من قبل mohammed فتحى عبد القادر عثمان , معلم أول رياضيات , وزارة التربية والتعليم

The most appropriate framework for the education of children with special needs is for some time desorption