What is the most beneficial way to teach children?

تم إضافة السؤال من قبل Rula Mahmoud Almuhammad Almuhammad , مدرسة لغه انجليزيه , مدرسةالمروج النموذجيه, مدرسة المعالي الخاصه, روضة المرح الخاصه, معهد زووم
تاريخ النشر: 2013/09/18
Hadil Zaklama
من قبل Hadil Zaklama , Educational Psychologist , mental health hub Dr Mona Reda

by inserting a game or a song , or simply turning the whole process into a mass game so all the class can get involve , this is  a very useful method; because we overcome lots of obstacles with the children.