What do you mean by "Posting Entries"?

1. Matching Entries

2. Writing Entries

3. Shifting Entries

4. None of these

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/08/10
Mian Muhammad Ali
من قبل Mian Muhammad Ali , Assistant Financial Controller , RDAIM GROUP CORPORATE GOVERNANCE

"Posting Entries" mean shifting the entries to respective ledgers of DR ( debit) and CR (credit)  accounts in a chronological order with running balance of respective account (DR or CR).

Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

Shifting Entries from one Account to other.....................