Inventory should be stated at (a) Lower of cost and fair value (b) Lower of cost and net realizable value?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/08/10
Vijayabharathi Kalyanasundaram (ACMA - INDIA)
من قبل Vijayabharathi Kalyanasundaram (ACMA - INDIA) , Finance Analyst , shell

Answer (B) - Lower of cost and net realizable value

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

B) is the right ans. According to IAS-2, Inventory should be stated at Lower of ! Cost !! NRV