Net realizable value:

Complete the equation for net realizable value: NRV= Sales Value-_

تم إضافة السؤال من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects
تاريخ النشر: 2014/03/24
Muhammad Zubair
من قبل Muhammad Zubair , CFO / Chief Accountant , RH Group

Sales values less cost of completion and cost necessary to make the sale.

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

NRV = Sales Value - Accumulated Costs to Sell

Mark John Domingo
من قبل Mark John Domingo , General Accountant , Palma Holding

NRV = Sales Value - Cost to complete - cost to sell

Maroun Abou Chaaya
من قبل Maroun Abou Chaaya , Finance Manager & Internal Auditor , HMD Africa S.A.L (Offshore)

any cost to complete and to sell the goods