A "Corporation" is organized under State or Federal Status as a separate legal entity? Is this statement correct?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/08/09
Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

The answer is :1- Yes

corporation is a separate legal entity.

Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

YES......................................................

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

Yes it is ******************