Our current payroll person states that our new HR manager cannot prepare and submit payroll. She states it's never done. Is this correct ?

تم إضافة السؤال من قبل Ridha SAIDANI , Maintenance Manager , SOMIPHOS / Technical Direction
تاريخ النشر: 2015/02/07
alaa abotaleb
من قبل alaa abotaleb , HR & Adminstrator Manager , Al-dousari group

No, In This Case , Represent Most Be Clear Salary And Represent For incentive