How much experience must for HR Manager?

I have5 years experience, so i would like to know, i am able to submit my CV for HR Manager

تم إضافة السؤال من قبل Amaan khan , Recruitment officer , ENKA Construction & Industry Co. Inc.
تاريخ النشر: 2014/07/05
Mohammad Sarfraz
من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy

For HR Manager position, Candidate must have CIPD & nearly7 to10 years experience in HR funtion.

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

10- 15 years , of experience must be there, apart from that is ok.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

At least10 years.