Do we need to do Surgical (Arthroscopic) reconstruction to all patients with an ACL tear?

تم إضافة السؤال من قبل Jody Moreden , Orthopedic Surgeon Consultant , Hospitals / Clinics
تاريخ النشر: 2015/08/09
Mamoun Al Dokhie
من قبل Mamoun Al Dokhie , registrar orthopedic , Syrian commission for medical specialisties

just if there is a complete rupture or instability in the knee