What is the treatment for acl tear rt knee..?

تم إضافة السؤال من قبل thippeswamy ramanjineyulugari , PHYSIOTHERAPIST , Sree Ramadevi multi superspeciality hospital
تاريخ النشر: 2014/12/23
imtiaz ul haq
من قبل imtiaz ul haq , Registrar , Almana Gen Hospiatal Dammam

Treatment of ACL tear depend whether it is complete or partial...for partial tear can be managed conservative .lf complete tear will need surgery