كيف تصبح مميزا في مجال عمل تطمح له لكن من دون خبره علما بأنك قادر على العمل والاستيعاب ؟

تم إضافة السؤال من قبل مصطفى سلطان مصطفى الخطيب
تاريخ النشر: 2015/08/08
Ahmed mostafa mohamed zahran
من قبل Ahmed mostafa mohamed zahran , property consultant , SEDRA

لابد قبل البدا في اي عمل طلما عندك القدره وحابب الطموح انك تتدرب جيدا علي المجال الجديد وقبل ان تحدد موقفك في هذا المجال يجب ان تدرسه جيدا وتفهم ما يدور من حوله ان تصل لملكه القدره علي المجال الجديد وبعد ذالك تبدا في ارض المعركه وتتكل علي الله

hisham magdy
من قبل hisham magdy , TO , مؤسسه شبكه العمل للتسويق العقارى

ان اكون ملتزم فى العمل وان اسمع لكل من له خبره واقدم منى فى العمل واجتهد فى التطوير فى عملى