In your view, What account type is the accounts payable account?

1. Asset

2. Liability

3. Revenue

4. Expense

5. Owner`s Equity

تم إضافة السؤال من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego
تاريخ النشر: 2015/08/08
Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Liability. agree with the answers,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Liabilities of the company.

sushna subramanian
من قبل sushna subramanian , Account Executive , J B Boda Reinsurancr Brokers Pvt Ltd, Mumbai

Liability is my answer.........

Sabir Hussain
من قبل Sabir Hussain , Accounting Manager , Etihad Aviation Tours & Travels

Account Payables comes under title of Current liabilities

2. Liabilities

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Its a Liability.................Option2.

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

Correct answer is:2- Liability

MUHAMMAD AHMAD
من قبل MUHAMMAD AHMAD , ACCOUNTS OFFICER , ALI ENTERNATIONAL/ J-R RAISING

my answer is liability is correct answer

mohamed soliman
من قبل mohamed soliman , General Manager , Al Babtain Group

2. Liability is true......

Mohammad Ahmed Aslam
من قبل Mohammad Ahmed Aslam , Chief Accountant , Forest United General Trading & Cont. Co.

Liabilities... current liabilities to be precise...

mohamed abd elaziz
من قبل mohamed abd elaziz , Tax officer (CMA holder) , Egyption Tax Authority (VAT Tax Department)

account payable are liability account

Sayed Rubab Sayed
من قبل Sayed Rubab Sayed , Finance Officer , The Next

Liability is my answer..........................