What will happen to the load center if you tilt back your forklift fork?

تم إضافة السؤال من قبل Alberto Gapas , Head Storekeeper , SPAZIO DESIGN & BUILD S.A.L
تاريخ النشر: 2013/08/21
Abd alwahab Alqaramseh
من قبل Abd alwahab Alqaramseh , Material Section Head , CEGCO

The length or the space of load center will become slightly smaller

Omar Adnan
من قبل Omar Adnan , Project manager , NedTrain Tilburg

You can increase the stability of a load by tilting the forks back