ماهي افضل طريقه للحد من نمو الفطريات والخماير في منتجات المخابز ؟ وماهي انواع المواد الكيميائة التي تستخدم لذلك ؟

تم إضافة السؤال من قبل abdallah omer , QA/QC Manager Assistant , GOURMET CAFÉ & MERTAYA LOUNGE
تاريخ النشر: 2015/07/31
Ayman ALAdawy
من قبل Ayman ALAdawy , QA &QC Manager , Al-Yasra Food Company

في الغالب لو مش عاوز تستخدم مواد كيميائية او تقللها بتلعب علي مستوي الحموضة النهائي للعجين ام بالنسبه لمضادات العفونه في الغالب المستخدم كالسيوم بروبيونات  والنسبه بترجع للمواصفات القياسيه