Was "Luca Pacioli" really the first person to introduce double-Entry Accounting system?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/30
Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

Yesssssssssssssss.........

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Amatino Manucci, perhaps might have been?

Yes kindly check this site http://famous-mathematicians.org/luca-pacioli/

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

Yea Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jawad Ali Ali
من قبل Jawad Ali Ali , Accounts Officer , Educational Excellence Limited

yes your right ........................