Online accounting systems?

What other accounting systems are used besides the double entry bookkeeping system?

تم إضافة السؤال من قبل Seema Singh , Software Strategist & Digital Marketing Specialist , Technology Counter
تاريخ النشر: 2020/12/21
Anjum AbdulAzyz
من قبل Anjum AbdulAzyz , Finance Accountant , Q-Mobile Middle East

Single Entry System. It is defined as incomplete Double Entry System. All transactions are not recorded on double entry basis.