Do you support and give additives, Based on our Marketing and Sales Performance in International Trade?

تم إضافة السؤال من قبل murali murugan , Senior Executive - Export Import , M/s. MERCURY WEAVERS
تاريخ النشر: 2015/07/29
Mukesh Joshi
من قبل Mukesh Joshi , Sr. Sourcing Manager , AtlasCocpo

Yes , i have l rone in past and i have sucessful track records with my global marketing team and with my globla suppliers , in germany, Sweden, USA, China