What are the four reason of ice form in a package unit?

تم إضافة السؤال من قبل Basharat Ali , Mechanical supervisor , FCC
تاريخ النشر: 2015/07/28
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

same reasons for normal AC

leak , high humidity , unclean filters...................................

Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

Improper air flow

Dirty filter

Evaporator Fan not working good

Low refrigerant charge

Improperly functioning thermostat

Pipes throttle