WHAT ARE TYPES OF STEAM TURBINES ?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad IQBAL , Engineering Officer , PAKISTAN NAVY
تاريخ النشر: 2015/07/26
Aamer aamer Saleem
من قبل Aamer aamer Saleem , SUB ENGINEER , FPCL A Project of FFBL

Mainly there are two types of steam turbines, Back pressure type and condensing type steam turbine. But according to working steam turbines can be classified more as: single extraction or double extraction steam turbine.