Can I help anyone to prepare to take the CIC exam?

Contact me at

تم إضافة السؤال من قبل Dr Elmoiz Eisa Elhag Ali Mohamed , Infection Control Specialist , Self Employed
تاريخ النشر: 2013/08/19
Dr Elmoiz  Eisa Elhag Ali Mohamed
من قبل Dr Elmoiz Eisa Elhag Ali Mohamed , Infection Control Specialist , Self Employed

Yes , now available through Prometric exam centers worldwide

thank you

Christine Manansala
من قبل Christine Manansala , Insurance Manager , Bayti Home Healthcare LLC

Hi Dr. Mohamed,

Does the CIC exam available in UAE?

Thank you