How to prepare for exam: Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management 8 Essentials, Exam Number: 1Z0-567? any recommended material?

تم إضافة السؤال من قبل Hazem Salam , IT Infrastructure Coordinator , Niagara College KSA
تاريخ النشر: 2016/01/06
Hazem Salam
من قبل Hazem Salam , IT Infrastructure Coordinator , Niagara College KSA

Dear Amer,

Thank you, but page is returning this message "We're sorry, the page you requested was not found.

We have recorded this error () to help us fix the problem.You may wish to try again using one of the tools below. "

However, my company is not OPN, and I'm unable to use Oracle Material,

is there any3rd party material?