I obtained P,D. in Islamic Banking & Insurance plus to short experience at the first working history, aiming to join IDB, how it can be achieved ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/07/15
shahzad shahzad iqbal
من قبل shahzad shahzad iqbal , ex sports president , Cosis minhaj university lahore

Improve your professional skills and make a comprehensive C.V and then drop your C.V at IDB.