Who said this : “Only when the tide goes out do you discover who’s been swimming naked.” - Hint : A very famous Investor.?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/07/07
Muhammad Sayar karim
من قبل Muhammad Sayar karim , Accounting Clerk , Sardaryab Flour Mills charsadda

Warren Buffett the Famous investor said That "Only When the tide goes out do you discover who's been swimming naked