Describes the skills required for a successful leader.

تم إضافة السؤال من قبل Shah Nawaz Khan , GEOLOGIST , HALLIBURTON
تاريخ النشر: 2015/07/02
Rajesh Devadiga Punaroor
من قبل Rajesh Devadiga Punaroor , Export Coordinator , REFORM GENERAL TRADING CO. LLC

he should be a good listener, motivator, collobarator,

qutub uddin
من قبل qutub uddin

leader shuold be a motivational, potential,hardworker, experianced in concerned field and friendly.

Ijoane ebi
من قبل Ijoane ebi , Waitress , Warner Bros World Abu Dhabi

He should be outspoken,always listen keenly before taking any action and he should be friendly