WHAT IS EXPECTED SALARY IN 3D STUDIO MAX JOB?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad bilal MUGHAL , technical sales support engineer , absar
تاريخ النشر: 2015/07/01
SAIFUDHEEN  SAIDU
من قبل SAIFUDHEEN SAIDU , 3D Visualizer ( Architecture & Interior ) , Archiplexus

Depends on Your skills and perfection of your work

Asad Suleman
من قبل Asad Suleman , Creative Generalist , Al Rashid Trading & Contracting Co.

It is usually depends on your expertise and the employer that your working with.

if you are average, salary should be1500 to3000 US Dollar