What is the best way to enhance personal finance?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/06/29
Samuel Loveday
من قبل Samuel Loveday , Management Accountant , Mopheth Nigeria Limited

personal finance can be enhanced by the following:1.savings2 . ploughing back profit3. reducing your variable cost4. investing positively after engaging in thorough investment appraisal.5.prevent wastages.