What are the steps for Personal Finance?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/16
Khaled Nasser Ali Tumaihi
من قبل Khaled Nasser Ali Tumaihi , سائق عموم المركبات , أي مكان للخدمات التجارية

التبديل إلى العربية

Steps: Knowledge of the field of employee bank client to clarify the profit for the finance of work Bring the definition of salary explaining the allowances Bring out the national identity Mobilize funding model