عدد الحروف العربية المتاحة لطرح سؤال جديد بموقع بيت.كوم (150) حرف.. هل ترى أن هذا الأمر جيد للسؤال والاجابة؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Abdelrahman Mohamed Mahmoud , Founder , a1 Engineering
تاريخ النشر: 2015/06/27

هذا العدد من الحروف جيد جدا حتى يكون السؤوال ويوجد خانة اخرى اسفل السؤال لتوضيح المقصود اذا كان السؤوال نفسه يحتاج الى اكثر من اجابة

hosam amir hassan sham
من قبل hosam amir hassan sham , مهندس موقع , مكتب مقاولات زير ون

لا طبعا مش كويس السوال مش بيكون واضح لالتزام السائل ب150 حرف

Eng Mohamed Ramadan
من قبل Eng Mohamed Ramadan , مهندس أول مكتب فني , الشركة الهندسية للصناعات والتشييد

المفترض زيادة عدد الاحرف حتى يتسنى توضيح السؤال بصورة جيدة

Musaab Mhgoub Musa Almajidy
من قبل Musaab Mhgoub Musa Almajidy , كاتب , صحف عالمية ومحلية

ارى إنها  مناسبة جدا فالسؤال يحب ان يكون مختصرا ليسهل فهمه من قبل القارئ لتتسنى له الإجابة  بسهوله.

مجدى محمد عبدالله صقر صقر
من قبل مجدى محمد عبدالله صقر صقر , معلم أول , مدرسة 23 يوليو للتعليم الأساسى ( بنات )

معقول العدد ده فى السؤال بس بلاش تقول لا يقل ساعات السؤال من كلمة أو كلمتين أما الاجابة أنت ربطت ب 25 حرفا طيب الأرقام وساعات الاجابة بتبقى بسيطة مش محتاجة موضوع تعبير

 كدولة مسلمه فر رمضان يتم بعض التعديلات فى الاوقات ولكن فى صميم العمل

Mahmoud Bendjelloul
من قبل Mahmoud Bendjelloul , TECHNICIEN MAINTENANCE , salem auto salem auto

كاف لحد ماء....

جزاكم الله كل خير

rabab el haili
من قبل rabab el haili

ارى ان هذا الامر جيد لسؤال و ليس اجوبة