What are your long term and short term goals?

تم إضافة السؤال من قبل SIVADASAN PANTHEERADI , Sr ADMN ( Actively looking for a NEW JOB) , DYNCORP INTERNATIONAL LLC (US COMPANY)
تاريخ النشر: 2013/08/15
Yuliia Pyshnova
من قبل Yuliia Pyshnova , Personal Assistant , Livingston Research

My short-term goal is to get a job in Dubai and a long-term one is to develop my career in the company I will be working for, to become a fair part of it and to get familiar with each aspect of the company, what allows me to grow from Personal Assistant to managerial role.