A Financial statement that indicates the success or failure of a business, over a period of time is called: ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/06/25
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option C is the right answer.

Hani Bawashkah
من قبل Hani Bawashkah , Audit & Accounting Supervisor , BMB & CO CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS (ADVISORY & ASSURANCE)

Income statement ( Profit & Loss statement)