An email account includes a storage area, often called a (n)?

1. Attachment

2. Hyperlink

3. Mailbox

4. Ip address

5. None of these

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Shehzad Mansuri , Senior IT Specialist , Jashanmal National Co
تاريخ النشر: 2015/06/25
Rehan Manzoor
من قبل Rehan Manzoor , Branch Administrator-EAST India , BioTech Vision Care Pvt Ltd

Right answer is  : Mailbox

Muhammad Ahsan Javed
من قبل Muhammad Ahsan Javed , System and Network Administrator , Lahore School of Economics

in email storage area is called Mailbox

Armia Endrawos
من قبل Armia Endrawos , Network/Security Engineer , IT Valley

The answer is:

3. MailBox