Do they (hiring professionals in UAE) really care about the standard certifications like ITIL, CCNA OR they only care about the relevant experience?

تم إضافة السؤال من قبل Asad Khan , Systems Solution Architect , Ericsson
تاريخ النشر: 2015/06/24
asif jamil
من قبل asif jamil , Senior Systems Administrator , Solium Capital

Yes these certifications i.e.  ITIL and CCNA are fundamental for IT professionals.