What i should avoid during making surveying points by GPS static ?

تم إضافة السؤال من قبل FOUAD EL DIB , Senior Surveyor , Surveying Systems Topcon and Sokkia dealer in Egypt
تاريخ النشر: 2015/06/24
Christian Sudario
من قبل Christian Sudario , Dimensional Control Engineer , Atlantic, Gulf and Pacific Company of Manila, Inc.

You should avoid obstructions more than15 ° angle of elevation from the horizon.