What is the odd man out? 1Received Pronunciation 2Standard English" 3"the Queen's English" 4"Prince's English" 5"BBC English" 6"Oxford English"?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Belgacem , Teacher of English , Pioneer High School Gafsa
تاريخ النشر: 2015/06/18
Mir Jahan Shah
من قبل Mir Jahan Shah , Electrical Supervisor , GREAVES AIR CONDITIONING Pvt. Ltd

Odd man out means to be different from others in a group