What are the steps to improve your pronunciation as English instructor?

تم إضافة السؤال من قبل sara hussein , English Language Instructor , اكاديميات تدريب لغه انجليزيه ومدارس دوليه
تاريخ النشر: 2016/12/16
Mohamed ELjaarani
من قبل Mohamed ELjaarani , English Teacher , Alarabi Alhandassi Company

the more you practise, the more your pronounciation can be better,

listening is alos very good

learn the phonetic transcription