Why is sulfur (S) chemistry difficulty?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed M. Amen , Lecture Assistant , Kirkuk university / collage of science
تاريخ النشر: 2015/06/13
OBAIDULLAH KHAN
من قبل OBAIDULLAH KHAN

Sulfur dioxide is a colorless gas with a pungent odor.  One way to see if a chemicalwill hurt people is to learn how the chemical is absorbed, ... Most of the effects ofsulfur dioxide exposure that occur in adults