Why does the romantic harmony "Love" is usually referred to as "Chemistry"?!

This my theory youtube.com/watch?v=U2sZHjfid0E What's yours?!

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Khedr , Researcher , Helmholtz Center Munich
تاريخ النشر: 2014/02/14
Ahmed Osman Said
من قبل Ahmed Osman Said , chemist , شركة مياه الشرب بالقاهره الكبرى

most chemical reaction depend on + or - charge like  human body  female and male ever one have charges