I would like to ask a question about healthy eating i want keep my self healthy ,what's the food most important in summer?

تم إضافة السؤال من قبل boualem djouadi , waiter , hôtellerie restairation
تاريخ النشر: 2015/06/12
Shafeeq Hassan Madathil
من قبل Shafeeq Hassan Madathil , HEAD, DEPARTMENT OF PHYSICAL EDUCATION , WMO IMAM GAZZALI ARTS AND SCIENCE COLLEGE

Its depends, preferably light food and drink more water...