What are the better ways of doing marketing and promotions of a service based startup other than traditional ones?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/06/02
Zaid Mahadin
من قبل Zaid Mahadin

Use digital marketing techniques to promote your start up

  1. Google Adwords
  2. Social Media marketing campaigns through Twitter,Facebook etc.
  3. Create good videos on your landing pages

MUHAMMAD FAISAL IQBAL Saim
من قبل MUHAMMAD FAISAL IQBAL Saim , Marketing Assistant , Packages Limited

Through Advertisement and Free seminars

Yagya Narayan  Sharma
من قبل Yagya Narayan Sharma , Manager-Sales , ATC Tires Pvt Ltd

Productivity, customer benefit and after after sales service.

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

I agree with Mr. Zaid answer. Thank you