Which is better the reinforced concrete construction or the steel one ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Omar CHAIB , Civil Engineer , SAMSUNG C&T
تاريخ النشر: 2015/06/02
TAHLAITI Mahfoud
من قبل TAHLAITI Mahfoud , Head of department of civil engineering at ICAM School of Engineering, Nantes, France , ICAM

it's depends on seavral factors, cost, function of bulding, i need more details to give you a response