How much the density of concrete, steel, reinforcement concrete?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/23
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

CONCRETE - 2400 KG PER CUM, ALSO AVAILABLE IN LOW DENSITIES (LIGHT WEIGHT CONCRETE)

STEEL - 7850 KG PER CUM.

IMRAN HANCHANMANI
من قبل IMRAN HANCHANMANI , Quantity Surveyor , Seidco General contracting

density of steel is 7850 kg/cum, RCC is 2500 kg/cum.

Irfan Ul Haq
من قبل Irfan Ul Haq , Architects , new vision

First of all your question style will be wrong.(How many density of concrete steel reinforcement concrete

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Agree with answer Eng

Mahmoud Farouk and Allah bless

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

For Concrete 2200 Kg per cubic to 2500 generally

Faisal Alam
من قبل Faisal Alam , Deputy Manager - QS , M3M India Pvt. Ltd.

1. Concrete avg. 2400 kg/cum

2. Steel Avg. 7850 kg/cum.

Mohammed Fazl Ur  Rahman
من قبل Mohammed Fazl Ur Rahman , Civil Site Engineer cum Quantity Surveyor , Ansari & Associates, Hyderabad, India

PCC 2300kg/m3

RCC 2400kg/m3

Steel 7850kg/m3

Mohamed Taha
من قبل Mohamed Taha , Head of Commercial , Arabtec Construction

concrete: 2.2 ton/m3

steel: 7.765 ton/m3

RC: 2.5 ton/m3

Gaurav Yadav
من قبل Gaurav Yadav , Quantity Surveyor , Country Garden

Density of concrete - 2400 Kg/cum

Density of Steel - 8050 Kg/cum

Density of Reinforcement steel - 7850 Kg/cum

jaberkhan pathan
من قبل jaberkhan pathan , Quantity Surveyor,Estimator , Srujan Construction Management Solutions

For

pcc 2200 kg/cum

RCC 2500 kg/cum

Steel 7850 kg/cum