What's the difference between power & energy ?

تم إضافة السؤال من قبل Safi Ullah , Electrical Trainee Engineer , PESCO (Peshawar Electric Supply Company)
تاريخ النشر: 2015/05/28
Karam Soliman
من قبل Karam Soliman , Electrical Project Manager , Power System and Information Tech.

energy is the power taken in a period of time.

Salvador Herrero
من قبل Salvador Herrero , Production Manager at Haramain Railway Project , EYM Instalaciones (OHL Group)

Power is measured in KiloWatts and Energy and energy in Kilowatts.h

Sahil Billawria
من قبل Sahil Billawria , SITE SUPERVISOR/ELECTRICAL , IRCON INTERNATIONAL LIMITED (GOVT. OF INDIA UNDERTAKING)

BEST SOLUTION IS BY USING BUNDLED CODUCTOR