Which tool is better to carryout Nonlinear Static Pushover Analysis of frame structures, STAAD Pro or SAP2000?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Sohail , Principal Engineer , BUILDCON Consulting Engineers
تاريخ النشر: 2015/05/28
Ahmed Shawky
من قبل Ahmed Shawky , Engineering& Design Manager , ALJABER Engineering

I'm still recommending SAP software specially for the nonlinear analysis and i would recommend ETABS if you design a restrained system.