Wheather tools for Pushover analysis of Staad.Pro complete? Does any one has experience to conduct Pushover analysis using Staad.Pro?

تم إضافة السؤال من قبل Yusuf Royanes Goro , Senior Civil Engineer , PT. Panca Amara Utama
تاريخ النشر: 2016/02/25
Praveen Dornala
من قبل Praveen Dornala , SITE ENGINEER , GMI

NO EXPERIENCE ON STAAD PRO.MY B.TECH PROJECT ON STAAD PRO ONLY

i have no experience in staad pro but i did my project work with the help of staad pro