What are some of the most beautiful places to visit in Southern Africa?

تم إضافة السؤال من قبل Dania Ali
تاريخ النشر: 2015/05/26
Farah Husni
من قبل Farah Husni , Supply Chain Manager , Supply Chain Corp

In no particular order - Houseboating on the Chobe/Zambesi in BotswanaVictoria Falls (when there's lots of water)Sand dunes of Sossusvlei in NamibiaFlying over the Okavango in Botswana