The commonest causes of chronic kidney disease in Africa include

diagnostic accuracy of kidney biopsy is limited in sub saharan africa by the following factors

تم إضافة السؤال من قبل Hakeem Gbadamosi , consultant physician/ nephrologist , federal medical centre katsina
تاريخ النشر: 2014/08/19
Asima Farooq
من قبل Asima Farooq , Additional Assistant Director , HR medical and Diagnostic centre

hypertension

HASSAN NIJM
من قبل HASSAN NIJM , Family Medicine , UBC.

Probably , Diabetes Meletus is  the  fist cause of  C.K.D